Atoomstroom ervaringen
Ervaringen met Energie direct:
Aantal positieve ervaringen:
1
Aantal negatieve ervaringen:
1

Atoomstroom is de enige energieleverancier die uitsluitend energie levert uit kernenergie. Dit heeft tot gevolg dat de energie van Atoomstroom volledig CO2-vrij is.

De stroom die door Atoomstroom aan het Nederlandse stroomnet geleverd wordt is grotendeels in Nederland zelf opgewekt. Atoomstroom is nog een jong energiebedrijf. De energie van Atoomstroom is volledig subsidievrij.

Atoomstroom regelt voor u het opzeggen van uw oude energieabonnement bij uw oude energieleverancier. Volgens onderzoek van ITO is Atoomstroom per email het beste bereikbaar van alle energieleveranciers.

Atoomstroom levert energie voor zakelijke en particuliere klanten. Atoomstroom is alleen in Nederland actief en heeft daarbij geen plannen om naar de buitenlandse markt uit te bereiden.

Atoomstroom gelooft erin dat kernenergie de energie van de toekomst is.

Ervaringen met energie van Atoomstroom kunt u hieronder lezen. Het is mogelijk om uw eigen ervaring te delen en vragen over Atoomstroom te stellen.

Energieprijzen bij Atoomstroom Electriciteit per kWh
Gas per m3 Vaste kosten per maand

Dal (Nacht)
Piek (Dag)
Enkel

Variabel € 0,2027 € 0,2209 € 0,2136 € 0,6313 € 5,99
1 jaar vast € 0,2027 € 0,2209 € 0,2136 € 0,6220
€ 5,99
3 jaar vast € 0,2027 € 0,2209 € 0,2136 € 0,6220 € 5,99

U ontvangt tot € 200,- cashback bij een vast contract van Atoomstroom!

 

Ervaringen 

 
-1 #17 Esther 1  sterren 25-02-2013 12:08
Neem geen atoomstroom. Kernenergie is zeer slecht voor het milieu. Kerncentrales moeten naderhand weer opgeruimd worden wat super veel kosten met zich mee brengt. Daarnaast bestaat het risico dat er een kernramp komt. Ik hoop dat alle Nederlanders afstappen van Atoomstroom.
Citeer
 
 
0 #16 0Wil0 4  sterren 07-12-2012 17:27
Het verschil met andere energieleveranciers is dat er bij Atoomstroom wel duidelijkheid bestaat over waar de stroom vandaan komt. Ik zie kernenergie niet als grijze stroom maar als tussenstap naar groene energie.

Atoomstroom heeft een aantrekkelijke prijs.
Citeer
 
 
0 #15 renZ 4  sterren 03-09-2012 11:12
goedkope energieleverancier. goede service. ik blijf nog wel even.
Citeer
 
 
0 #14 Winston 2  sterren 05-07-2012 14:18
Ik heb net getracht de klantenservice te pakken te krijgen. Ik stond te lang in de wachtrij. Ik heb de tijd niet bijgehouden maar ik denk toch zeker 20 minuten gewacht te hebben. Toen wilde ze mij nog doorverbinden, maar ik had geen zin om weer 20 minuten te wachten. Uiteindelijk is mijn vraag door dezelfde telefoniste beantwoord. De aanhouder wint.
Citeer
 
 
0 #13 mirte 5  sterren 24-04-2012 21:45
Atoomstroom is een energiebron die niet zomaar op gaat. Er kan dan nog wat weerstand zijn, maar uiteindelijk zullen we eraan toe moeten geven. Andere alternatieve energiebronnen leveren nooit voldoende energie op en zijn te kostbaar. Ik zit om deze reden bij Atoomstroom.
Citeer
 
 
-2 #12 ElViN 2  sterren 30-01-2012 18:07
Kernenergie heeft teveel problemen gehad in Japan. Voor mij is het te gevaarlijk. Ik snap niet dat atoomstroom nog toegelaten wordt in Nederland. Verder geen ervaring met Atoomstroom zelf, gezien ik het zelf nooit zou nemen. Energie op hernieuwbare bronnen zoals zon en water is de toekomst.
Citeer
 
 
+1 #11 thomasmensing 4  sterren 01-11-2011 13:30
Zeer goede ervaring met Atoomstroom. Kernenergie is de toekomst. Tevens snel geholpen door de klantenservice, en op een zeer beleefde wijze.
Citeer
 
 
-1 #10 derio 4  sterren 28-07-2011 09:08
prima prijzen
Citeer
 
 
-5 #9 Remco 2  sterren 27-04-2011 12:13
Ik heb weleens gehoord dat het afval van kernenergie rechtstreeks in de grond wordt geloosd. Dit afval zal meer dan een eeuw nodig hebben om te neutraliseren. Lijkt me dus sowieso onverstandig om veel gebruik te maken van kernenergie. Ik heb zelf geen energie van Atoomstroom, dus kan over hen zelf niets zeggen.
Citeer
 
 
0 #8 W. Gils 5  sterren 20-04-2011 16:15
De kernramp in Japan heeft mij erbij laten stilstaan dat er zo weinig serieuze kernrampen gebeuren.
Hoeveel jaar geleden was de kernramp van Tsjernobyl wel niet?
Ik denk dat kernenergie een zeer veilige, schone en goedkope manier van energie produceren is.
Het is voor mij het alternatief van grijze stroom.
Ik snap niet dat kernenergie niet veel populairder is dan dat het nu is.
Ik zit al jaren tevreden met een lage rekening bij Atoomstroom.
Citeer
 

Totaalbeoordeling leverancier:

  • 0 / 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Op basis van ervaringen

Plaats ervaring

Algemene ervaring:
  • Standaard 2.5/5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Beveiligingscode
Vernieuwen