Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Oxxio een TV gigant?
vrijdag, 07 februari 2014 14:10

het ontstaan van Oxxio in 2005 is het bedrijf altijd actief in de marketing wereld, het bedrijf is goed op de hoogte van de trends in de gadget wereld. Zo kan je altijd bij Oxxio een extra krijgen als je overstapt of bij hun komt. In de jaren is dit gaan variëren maar je kan er altijd op rekenen dat je de nieuwste iPad kan krijgen.

Nu vraag ik me juist af, waarom gebruiken ze een gadget? Ik vraag me dit echt af, aangezien na het kijken van hun reclames ik eigenlijk altijd zie dat ze zeggen dat ze het goedkoopst zijn en dat je een nieuwe iPad krijgt. Ik krijg dan een gek gevoel, ze hebben dus een gadget nodig om mensen te laten overstappen. Als je naar concurrenten kijkt promoten die niet met een iPad. De concurrenten geven ervaringen als voorbeeld, ze stappen in op bewuste keuzes bijvoorbeeld dat hun stroom groen is. Daarnaast hebben ze ook reclames met humor die hun idealen vertegenwoordigen (denk aan Energie Direct – Verse energie).

Negatieve ervaringen met Oxxio:

Vandaag begon ik met het zoeken van ervaringen over Oxxio, simpel weg even Google te gebruiken kom je al op een tal van sites. Na het lezen van de meningen over Oxxio kom ik er eigenlijk achter dat ze onwijs slordig zijn, daarnaast proberen ze je vast te leggen voor een contract van bijvoorbeeld 3 jaar. Kort om, de ervaringen die ik op websites zie staan zijn niet niks. Zo worden mensen genegeerd als ze een klachten email sturen, Oxxio komt de deal van het contract niet na en de consument moet daar voor de kosten op draaien. Echter zie je juist veel mensen een jaar rekening ontvangen die onwijs hoog is, terwijl hun gebruik helemaal niets is verandert. Ik denk dat Oxxio meer geld moet spenderen aan het oplossen van de problemen, dan het lokken van nieuwe mensen. Het is toch beter om mensen te houden als klant dan ze weg te jagen?

Het is dat ik veel negatieve reacties zie, maar iemand die tevreden is of eigenlijk niks te klagen heeft zal niet snel een reactie geven online. Ik weet zeker dat er ook een aantal goede reacties zijn, maar wees gewaarschuwd.

>Zie ook andere ervaringen.