Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  De ervaringen met overstappen naar Oxxio
maandag, 26 mei 2014 11:49

Ervaringen met overstappen naar Oxxio iPad actieOxxio geeft al enkele jaren iPads weg als overgestapt wordt naar Oxxio. Nederlanders hebben hun ervaringen met overstappen naar Oxxio achtergelaten. De ervaringen zijn verdeeld.

Positieve ervaringen met overstappen naar Oxxio

De meest positieve ervaring met overstappen naar Oxxio is natuurlijk het ontvangen van de gratis iPad. Klanten ontvangen daadwerkelijk de iPad als ze overgestapt zijn naar Oxxio en zijn in de meeste gevallen positief over de iPad.

Verder zijn tussen de Oxxio ervaringen trucs te vinden waarin staat hoe zonder hoge boete onder het dure energiecontract uit gekomen kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de boetes die Oxxio rekent voor het vroegtijdig overstappen van energieleverancier.

Negatieve ervaringen met overstappen naar Oxxio

Desondanks zijn er veel klachten ontstaan over de iPad actie bij Oxxio. De negatieve ervaringen met overstappen naar Oxxio gaan voornamelijk over de prijs. De iPad is gratis, maar de energie is dermate duurder dat de iPad in termijnen aan Oxxio terugbetaald wordt. Dit zorgt ervoor dat het goedkoper is om een losse iPad en een los energiecontract te nemen.

In de loop der tijd heeft Oxxio de kosten van de iPad in verschillende aspecten van de energiekosten verwerkt. Voorheen werd meer betaald per kWh stroom en m3 gas. Tegenwoordig zijn de stroom- en gasprijzen weer marktconform. Echter is bij de iPad actie de vaste kosten dermate verhoogd dat de iPad in 3 jaar ruim wordt terugbetaald. Per product moet tegenwoordig € 14,- per maand betaald worden aan vaste kosten. Normaliter liggen deze kosten rond de € 4,- per maand.

Conclusie ervaringen met overstappen naar Oxxio

In de meeste gevallen is het onverstandig om gebruik te maken van de iPad actie van Oxxio. De ervaringen met deze actie zijn overwegend negatief. Enkel voor Nederlanders die op zoek naar een nieuwe energieleverancier en het liefst een iPad op afbetaling willen is de iPad actie van Oxxio een goede keuze. Aan deze actie zitten altijd haken en ogen omdat de iPad actie nog nooit daadwerkelijk voor een gratis iPad heeft gezorgd. De kosten van de iPad worden altijd op de consument verhaald.

> Lees zelf de ervaringen met de iPad actie van Oxxio