Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Nuon ervaringen en Essent ervaringen zijn overwegend positief
woensdag, 09 november 2011 15:01

Naar aanleiding van de ervaringen op www.energie-ervaringen.nl lijken Essent en Nuon het meest positief beoordeelt te worden.

Essent en Nuon zijn allebei grotere energiemaatschappijen. Het lijkt dat mensen zich sneller tevreden voelen bij een grotere energieleverancier. Het lijkt dat de prijzen bij de grote energiemaatschappijen niet tegenvallen onder de schrijvers van de ervaringen van Essent en Nuon.

De ervaringen met de Nederlandse energie maatschappij zijn het minst positief. Dit komt voornamelijk door de hoge vaste prijzen en de negatieve ervaringen met de klantenservice van de Nederlandse energie maatschappij.

Naarmate er meer ervaringen over energieleveranciers op www.energie-ervaringen.nl staan, zal er een duidelijk beeld over energieleveranciers gevormd kunnen worden.

Als u zelf een ervaring kwijt wilt over een energieleverancier of ervaringen wilt lezen:
> Ga naar Essent ervaringen
> Ga naar Nuon ervaringen
> Ga naar Nederlandse energie maatschappij ervaringen