Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  De ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij
donderdag, 01 december 2011 15:22

Onder de ervaringen van de Nederlandse Energie Maatschappij is nog geen hand vol positieve ervaringen te vinden.

De ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij zijn duidelijk minder positief dan de ervaringen met andere energieleveranciers. De negatieve ervaringen gaan voornamelijk over de slechte klantenservice die bij de Nederlandse Energie Maatschappij aanwezig zou zijn. De wachttijden aan de telefoon zijn uitermate lang en de klantenservice helpt haar klanten niet adequaat. Er worden vaak dikke dossiers opgebouwd, wat ook wel eens op een rechtszaak tussen klant en leverancier uitloopt.

De prijs bij de Nederlandse Energie Maatschappij is op een andere manier opgebouwd dan bij andere energieleveranciers. Bij de Nederlandse Energie Maatschappij zijn de variabele kosten in de meeste gevallen lager dan bij andere energieleveranciers, maar zijn de vaste kosten hoger dan bij andere energieleveranciers. Bij de Nederlandse Energie Maatschappij heeft u altijd een contract van minimaal 1 jaar. Dat betekent een vaste prijs, maar dit maakt het lastiger om over te stappen naar een andere energieleverancier.

Wilt u zelf de ervaringen over de Nederlandse Energie Maatschappij lezen, of uw eigen ervaring hier aan toe voegen:
> Ga naar Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen