Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Veel klachten over de Nederlandse Energie Maatschappij
donderdag, 19 april 2012 14:45

In de Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen zijn veel klachten te lezen over de Nederlandse Energie Maatschappij.

Wat opvalt in de ervaringen over de Nederlandse Energie Maatschappij is dat mensen regelmatig hevige klachten te melden hebben, maar in hun beoordeling 2 sterren geven in plaats van 1. De klachten over de Nederlandse Energie Maatschapij zijn al langere tijd aan de gang. Het lijkt erop dat er weinig verbetering is bij de klantenservice van de Nederlandse Energie Maatschappij.

De Nederlandse Energie Maatschappij blijft voortbestaan doordat zij een zeer lage variabele kosten hebben voor energie. De ervaring leert dat mensen in veel gevallen voor de goedkoopste energieleverancier kiezen, wat voor vele huishoudens in Nederland de Nederlandse Energie Maatschappij is.

Wilt u zelf de ervaringen over de Nederlandse Energie Maatschappij lezen of heeft u ook een klacht of juist een positieve ervaring:
> Ga naar Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen