Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Oxxio mag iPad actie voortzetten
maandag, 06 augustus 2012 11:21

De reclamewaakhond, Reclame Code Commissie, heeft besloten dat Oxxio de iPad actie mag voortzetten. De klacht was dat de iPad niet gratis was omdat Oxxio de iPad terug zou verdienen van haar klanten door hogere energie tarieven op te leggen.

Oxxio geeft bij driejarige vaste contracten voor elektriciteit en gas een gratis iPad. Indien een van de twee producten afgenomen wordt, ontvangt de nieuwe klant 50% korting op een iPad. In deze aanbieding van Oxxio gaat het om de nieuwste iPad van Apple.

Het is volgens de regels van de Nederlandse Reclame Code verboden om hogere energie tarieven op te leggen om de iPad terug te verdienen. De reclamewaakhond heeft besloten dat Oxxio geen hogere energie tarieven heeft opgelegd om de iPad terug te verdienen, waardoor Oxxio de actie mag voortzetten.

Heeft u zelf ervaringen met de iPad actie van Oxxio en wilt u deze delen:
> Ga naar Oxxio ervaringen