Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Ervaringen met Energie direct
woensdag, 22 augustus 2012 12:54

Op basis van de ervaringen op Energie direct ervaringen krijgt Energie direct 3,5 ster. Dit betekent dat Energie direct tussen goed en zeer goed scoort.

Energie direct staat bekend als een online energieleverancier. Energie direct springt meer in op nieuwe trends in de energiemarkt dan andere energieleveranciers.

Klantenservice

De service van Energie direct wordt als goed ervaren. Dit komt voornamelijk doordat Nederlanders blij zijn met het feit dat ze alles bij Energie direct makkelijk online kunnen regelen. De klantenservice van Energie direct staat bekend als een goede klantenservice. Energie direct luistert goed naar wat haar klanten vragen en probeert haar klanten goed te helpen. Uit de ervaringen met Energie direct komt naar voren dat Energie direct niet altijd haar afspraken na komt. Verder blijkt uit de ervaringen met Energie direct dat de betalingstermijnen te kort is. Wanneer Energie direct deze punten verbeterd zal de service van Energie direct als zeer goed ervaren kunnen worden.

Prijs van energie

Doordat Energie direct een online energieleverancier is, heeft Energie direct minder kosten dan andere energieleveranciers. Uit ervaring blijkt dat prijzen lager zijn indien de kosten lager zijn. Dit is bij Energie direct ook te zien. Energie direct is een goedkopere energieleverancier dan de meeste energieleveranciers. Energie direct doet niet veel aan acties zoals een welkomstkado zodat de prijs van energie lager blijft. U houdt op deze manier meer geld in uw eigen zak. Energie direct is in 2012 de een na goedkoopste energieleverancier. De goedkoopste energieleverancier is Oxxio. Om deze reden scoort Energie direct een zeer goed voor de prijs van de energie.