Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Een op de vijf gezinnen is bezorgd over de kosten van energie
dinsdag, 16 oktober 2012 14:00

Een op de vijf gezinnen denkt in de toekomst de energie niet meer te kunnen betalen. De prijs van energie stijgt sneller dan de meeste gezinnen zich realiseerden. Daarnaast verbruiken gezinnen steeds meer energie. Dit samen zorgt voor snel stijgend energiekosten.

Veel Nederlandse gezinnen hebben geen idee of ze aan het einde van het jaar bij moeten betalen of geld terug krijgen op de maandelijks betaalde voorschotten. Dit baart zorgen in een economisch minder goede tijd.

Om de energiekosten te verlagen kopen gezinnen apparaten die zuiniger met energie omgaan. Verder willen Nederlanders besparen op het warm water. Om de energiekosten zo laag mogelijk te houden moeten Nederlandse gezinnen de energierekening in de gaten houden. Om de energierekening laag te houden levert overstappen van energieleverancier vaak veel geld op. Bij een jaarlijkse overstap ontvangen Nederlandse gezinnen bij iedere overstap opnieuw een instapkorting.