Imago van Essent is het meest groen
dinsdag, 27 november 2012 15:16

Uit onderzoek naar ervaringen met energieleveranciers is gebleken welke energieleverancier het meest groen is. Uit dit onderzoek blijkt dat Essent het imago heeft van meest groene energieleverancier. Dit onderzoek is uitgevoerd door Sustainable image index van Synergie en Mindworld. Essent staat 18de op de lijst met meest duurzame imago's van Nederland. Nuon staat 27de in deze lijst en andere energieleveranciers kwamen niet op de lijst voor.

Essent wil nog groener worden door meer energie op te wekken met biomassa. Essent heeft al enige jaren ervaring met biomassa en wekt momenteel 22,4% van haar stroom op door middel van biomassa. Verder is Essent bezig met wind en zonne-energie. Essent probeert klanten te overtuigen om een groene energieleverancier te kiezen omdat dit beter is voor het milieu.

Nuon en Essent zijn de enige energieleveranciers die gebruik maken van zonne-energie. Verder wil Nuon de wereld groener maken door de CO2 die zich nu in de lucht bevindt op te gaan slaan.

Essent heeft voor de feestdagen een speciale aanbieding: Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar. Als u nu overstapt naar Essent ontvangt u € 171,- retour. Bij deze aanbieding heeft u drie jaar geen prijsstijgingen. Het cadeau van € 171,- ontvangt u op uw rekening. Wanneer u zich aanmeldt regelt Essent voor u de overstap vanaf uw huidige energieleverancier.

> Stap over naar Essent en ontvang € 171,- retour

Een overzicht van alle groene en grijzen energiebronnen met daarbij waar energieleveranciers hun energie vandaan halen:
> Alle groene en grijze energiebronnen

Energie ervaringen met Essent:
> Essent ervaringen