Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij niet verbeterd
dinsdag, 06 augustus 2013 18:25

Op 1 december 2011 hebben wij een artikel gepubliceerd over de ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij. In dit artikel kwam naar voren dat er bijna geen positieve ervaringen over de Nederlandse Energie Maatschappij te vinden zijn en dat de andere energie leveranciers beduidend betere ervaringen hebben.

Sinds 1 december 2011 zijn er veel ervaringen over de Nederlandse Energie Maatschappij bij gekomen. Wij hebben opnieuw gekeken naar de ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij om te zien of de ervaringen verbeterd zijn. Inmiddels zijn er meer dan een hand vol aan positieve ervaringen. Echter is het aantal negatieve ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij nog hoger gaan opstapelen.

Vergelijking met ervaringen van andere energieleveranciers

Door de vele ervaringen op onze website en het goede overzicht met sterren kunnen wij duidelijk overzien welke energieleverancier het beste én het slechtste scoort. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft met slechts 2 van de 5 sterren duidelijk de slechtste ervaringen van alle energie leveranciers. Klanten van de Nederlandse Energie Maatschappij zijn nog steeds voornamelijk ontevreden over de klantenservice. De positieve ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij gaan over de prijs, als je veel energie verbruikt is de Nederlandse Energie Maatschappij goedkoop.

De ervaringen met Essent zijn met 4 van de 5 sterren het beste. Essent heeft in tegenstelling tot de Nederlandse Energie Maatschappij een zeer goede klantenservice. Essent luistert goed naar haar klanten en handelt deze netjes en adequaat af. Essent heeft een goed aanbod aan verschillende energieproducten.

Energie ervaringen lezen?
> Ervaringen met Nederlandse Energie Maatschappij
> Ervaringen met Essent

Hulp nodig met overstappen?
> De EnergieGids