Energie ervaring met Essent
donderdag, 14 november 2013 13:43

Ervaringen EssentEr zijn veel verschillende sites te vinden waar je energie maatschappijen kunt vergelijken. Het is dan ook belangrijk om te weten hoe een energie maatschappij jou als klant behandeld alvorens je gaat overstappen. Het is alleen veel werk om zelf al deze vergelijkingen te doen en alle sites af te lopen. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de Essent ervaringen. We maken een mooi overzicht van de negatieve en positieve energie ervaringen met Essent.

Positieve Essent ervaringen

Op het internet zijn veel positieve Essent ervaringen te vinden. Deze positieve ervaringen komen vaak van nieuwe klanten. De overstap op Essent, die door Essent zelf word geregeld, wordt als goed beschouwd en nieuwe klanten zijn ook vaak te spreken over de kortingen die Essent geeft als je klant bij ze word, zoals thermostaten die met flinke kortingen of in sommige gevallen gratis worden geleverd. Ook is de klantenservice zeer vriendelijk en zeer behulpzaam als een nieuwe klant vragen heeft. Essent valt ook goed in de smaak bij mensen die veel om duurzame energie geven. Ze zijn de grootste duurzame energieleverancier van Nederland en ze willen ook graag innovatief blijven en op deze ontwikkelingen blijven doorzetten.

Negatieve Essent ervaringen

Zoals bij alle energie maatschappijen zijn er ook bij Essent negatieve ervaringen. Zeker van mensen die al een tijdje bij deze leverancier zitten. Er worden namelijk vaak volgens klanten verkeerde rekeningen gestuurd. Mensen die hun eigen meter bij houden zien soms sterke verschillen ontstaan. Wanneer dit het geval is geeft de klantenservice soms vage antwoorden en kunnen ze niet vertellen waarom er precies zo'n hoog bedrag wordt berekend. Ook als bestaande klanten een e-mail sturen duurt het lang voordat hierop gereageerd wordt. Over het algemeen overheersen de negatieve reactie's maar dit zou ook kunnen liggen aan dat mensen eerder iets op internet plaatsen als er iet negatiefs is en minder snel als het goed gaat.

Conclusie Essent ervaringen

Al met al zijn er meer negatieve ervaringen met Essent dan positieve ervaringen. Echter moet wel worden vermeld dat dit voor een deel ook komt omdat je positieve mensen minder snel een bericht op fora ziet plaatsen. Ook is het zo dat bij alle energie leveranciers veel negatieve berichten zijn. En ondanks de vele verschillende Essent ervaringen bevelen we deze maatschappij toch aan. Zeker wanneer je veel om groene energie geeft omdat Essent een grote speler is op dit gebied.

> Energie ervaringen Essent