Energie ervaringen met Electrabel
vrijdag, 13 december 2013 00:47

Energie ervaringen met ElectrabelIn 2001 heeft Electrabel elektriciteitsproducent EPON overgenomen. EPON was op dat moment de grootste energieleverancier van Nederland. Tegenwoordig is Electrabel de marktleider van energie in de Benelux. Omdat dit bedrijf zo groot is vind zij dat ze voorop moet lopen in de strijd tegen klimaat veranderingen. Allemaal leuk en aardig maar hoe zit het met de manier van communiceren naar de klanten en wat zijn nou eigenlijk de ervaringen met Electrabel? Wij hebben het voor je uitgezocht en hebben een korte samenvatting gemaakt van de ervaringen met Electrabel.

Positieve ervaringen Electrabel

Zoals altijd zijn er maar weinig positieve ervaringen met Electrabel te vinden. Dit komt echter vooral doordat mensen wel het internet op gaan om te klagen maar minder snel de moeite nemen om gratis reclame te maken voor het bedrijf. Je zult dus altijd zien dat er meer negatieve ervaringen dan positieve ervaringen zijn. Houd dit ook goed in het achterhoofd wanneer je naar de ervaringen met Electrabel kijkt. Toch zijn er wel een aantal positieve reacties te vinden. Dit is over het algemeen geschreven door een klant die er al voor langere tijd zit en nooit problemen heeft gehad of door een net nieuwe klant, omdat het overstappen goed geregeld word door Electrabel. Dit is echter vaker het geval bij grote energie leveranciers.

Negatieve ervaringen Electrabel

Zoals al eerder gezegd, zijn er meer negatieve ervaringen met Electrabel te vinden. Echter verschillen de meeste ervaringen niet veel met andere grote bedrijven. Zo zijn er veel mensen die denken te veel te betalen en claimt het bedrijf wel is dat zij al meerdere aanmaningen heeft gestuurd en beweerd de klant dat hij deze nooit heeft gekregen. Het bekende welles niettes spelletje dus. Echter zijn er ook veel klanten die melden dat ze op een ander gebied slechte ervaringen met Electrabel hebben. Zo zou de site er zeer vaak uit liggen en/of is de site te onduidelijk. Dit is lastig omdat je de site voor verschillende dingen nodig hebt terwijl je die dingen niet telefonisch kunt regelen.

Conclusie ervaringen Electrabel

De ervaringen met Electrabel verschillen niet veel met die van andere leveranciers. Toch zijn er een aantal dingen die er toch uitspringen. Zoals de site van Electrabel die volgens zeggen vaak niet werkt. Natuurlijk moet je de positieve ervaringen met Electrabel ook mee rekenen maar over het algemeen komt Electrabel wat negatiever uit dan andere leveranciers.

>Ervaringen met Electrabel