Energie ervaringen
maandag, 30 december 2013 19:14

Energie ervaringen met EonDe afgelopen weken hebben we de energie ervaringen bekeken van alle energie maatschappijen. Over het algemeen staan energie leveranciers niet echt hoog in het lijstje met de meest klantvriendelijke bedrijven. Dit is bij ons ook zeker niet anders uit de test gekomen. Maar nu is de vraag: Welke energie leverancier is nou de beste als je af gaat op alle energie ervaringen van de mensen op internet? En welke is nou de goedkoopste leverancier? Wij hebben dit onderzocht en hebben gekeken naar welke energie maatschappij je nou moet overstappen. We hebben een top 3 gemaakt. Let wel op, er gaan altijd meer mensen het internet op om te klagen dan om positief te zijn.

Energie ervaringen met Energie Direct

Toen wij het internet op gingen om naar de energie ervaringen te kijken met Energie Direct, begon het niet al te goed. Er waren ontzettend veel klachten over de meest uiteenlopende zaken zoals verkeerde jaaropgaven en werknemers van de klanten service die veel beloven maar weinig waar maken. Wanneer we wat verder keken, kwamen er al een stuk meer positieve reacties over deze leverancier. Over het algemeen word zeker de prijs als een positief punt ervaart. Energie Direct is dan ook één van de goedkoopste energie leveranciers.

Energie ervaringen met Essent

Ook Essent hebben wij onderworpen aan onze energie ervaringen onderzoek. Zij kwamen redelijk goed uit de bus. Veel positieve ervaringen van mensen die net bij deze leverancier worden aangesloten. De overstap naar Essent word altijd goed geregeld. Maar natuurlijk zijn er ook een hoop negatieve ervaringen te vinden. Essent zou, net zoals meerdere energie leveranciers, nog wel eens een verkeerde rekening sturen en een verkeerde hoeveelheid gebruik noteren. Toch komt Essent er redelijk goed vanaf.

Energie ervaringen met Eon

Als laatste bespreken we Eon. De energie ervaringen lopen wederom zeer uiteen. Toch zijn er veel positieve energie ervaringen die te maken hebben met de prijs en de overstap die zeer goed word geregeld door Eon. Wel zijn er natuurlijk negatieve reacties te vinden over deze leverancier. Zoals bepaalde afspraken die Eon niet na zou komen. Toch zijn er opvallend veel positieve reacties, en maar weinig negatieve energie ervaringen. Wij denken dan ook dat Eon, mede door de prijs, een goed energie leverancier is. Het scheelt niet veel met de andere leveranciers maar toch denken we dat je het beste bij Eon een contract kan hebben, afgaande op de energie ervaringen op internet.

>Energie ervaringen met Energie Direct

>Energie ervaringen met Essent

>Energie ervaringen met Eon