Energie leveranciersLaatste ervaringen

Goedkoop gas en stroom

Goedkoop gas en stroom

Zoekwoorden

bij   dan   dit   electrabel   energie   energieleverancier   energiemaatschappij   ervaringen   essent   ipad   klanten   maatschappij   nederlandse   nuon   ook   oxxio   positieve   uit   veel   worden   wordt  Ervaringen met de Nederlandse Energiemaatschappij positiever
dinsdag, 23 september 2014 15:20

Nieuw product zorgt voor betere ervaringen met de Nederlandse EnergiemaatschappijDe ervaringen met de Nederlandse Energiemaatschappij zullen in de toekomst verbeteren. De slimme thermostaat Anne zal consumenten helpen besparen in het energieverbruik.

Nederlandse Energiemaatschappij

De Nederlandse Energiemaatschappij heeft altijd aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten. Bij een éénjarig vastcontract krijgt de consument € 110,- korting op de eindafrekening. De korting bij de Nederlandse Energiemaatschappij heet "kom erbij bonus". De bonus lijkt een geld bedrag bij het overstappen te zijn. Echter wordt de bonus pas verrekend bij het opstellen van de eindafrekening.

Het is belangrijk dat alle openstaande betalingen betaald zijn zodra de Nederlandse Energiemaatschappij de eindafrekening opstelt. Als men niet alles betaald vervalt de korting, hierdoor kan de eindafrekening duurder uitvallen. Negatieve ervaringen met de Nederlandse Energiemaatschappij komen vaak voort uit dit misverstand met de voorwaarden.

De nieuwe slimme thermostaat

De Nederlandse Energiemaatschappij heeft een nieuw product gelanceerd. Het product heet "Anna". Anna is een slimme thermostaat en zal voor veel besparing in het huis zorgen. Een sterk punt van Anna is dat deze slimme thermostaat leert van de omgeving.

Deze slimme thermostaat is gemaakt in Nederland en voor Nederland. In Nederland wordt gebruik gemaakt voor het OpenTherm protocol. Dit wordt gebruikt in 95% van de CV ketels in Nederland. Anna zal de ervaringen met de Nederlandse Energiemaatschappij positiever maken.

Anna bespaard energie

Het OpenTherm protocol is een energie besparend systeem. Eén thermostaat werkt als de baas en alle andere apparaten volgen wat deze thermostaat zegt. Hierdoor is het mogelijk centraal de temperatuur te regelen. Andere systemen in het buitenland gebruiken een aan/uit systeem waarbij de ketel dus vaak moet opwarmen.

Bij het OpenTherm protocol blijft de CV ketel aanstaan. De slimme thermostaat leert van de gebruiker en past hiermee de voorkeuren aan. De gebruiker kan zelf kiezen hoeveel invloed Anna heeft op deze besparing door middel van verschillende standen.

Positieve ervaringen met de Nederlandse Energiemaatschappij

Anna zal helpen de ervaringen met de Nederlandse Energiemaatschappij te verbeteren. De nieuwe thermostaat van de Nederlandse Energiemaatschappij is niet gratis. Anna zal € 3,99 per maand kosten voor alle consumenten.

Het is niet verplicht energie af te nemen bij de Nederlandse Energiemaatschappij om gebruik te maken van Anna. Anna zal dus de ervaringen met de Nederlandse Energiemaatschappij en andere leveranciers positiever maken in de toekomst.