Electrabel ervaringen
Ervaringen met Energie direct:
Aantal positieve ervaringen:
1
Aantal negatieve ervaringen:
1

Electrabel is onderdeel van GDF SUEZ. Electrabel is in de Benelux een van de grootste bedrijven in de energiesector.

Electrabel vind dat zij vooraan moeten staan in de strijd tegen de klimaatverandering. Electrabel staat voor een duurzame economische en sociale ontwikkeling, om de wereldwijde CO2 uitstoot te verlagen.

Electrabel wil op lange termijn innovatief en efficient energie kunnen leveren voor al haar klanten en de openbare dienstverlening. Electrabel wil met energie en duurzame milieubronnen zorgen voor vooruitgang en ontwikkeling.

Ervaringen met energie van Electrabel kunt u hieronder lezen. Het is mogelijk om uw eigen ervaring te delen en vragen over Electrabel te stellen.

Energieprijzen bij Electrabel Informatie Prijs per maand
Flexibel (variabel) Altijd een actueel tarief.
Geen vast contract.
€ 121,-
1 jaar vast Een jaar geen prijstijgingen.
Vast tarief, korte looptijd.
€ 112,-
3 jaar vast Drie jaar geen prijsstijgingen.
Nu uitproberen zonder vast contract.
€ 114,-

Electrabel betaalt voor u de overstapboete als u overstapt voordat uw huidige energiecontract afgelopen is.

Schrijf ervaring
 

Ervaringen 

 
0 #41 online rezept 11-07-2020 11:32
Bei uns bekommen Sie auch Energie - aber für den intimen Bereich. Potenzmittel – original Viagra und Cialis online rezeptfrei aus Deutschland kaufen https://apotheke-privat.com
Citeer
 
 
0 #40 Cialis online rezept 11-07-2020 11:32
Bei uns bekommen Sie auch Energie - aber für den intimen Bereich. Potenzmittel – original Viagra und Cialis online rezeptfrei aus Deutschland kaufen https://apotheke-privat.com
Citeer
 
 
0 #39 generic cialis 06-07-2020 08:18
Preisvergleich Cialis Generika scArne Cialis: https://bbuycialisss.com/# dadsensumn Precio De Keflex En Mexico FoedyRep Buy Cialis Ceakcype Ordering Finasteride
Citeer
 
 
0 #38 Rhinerite 01-07-2020 22:41
Bentyl Antispas Cialis: https://ascialis.com/ 93 3109 Pill Amoxicillin cialis buy Comprar Kamagra Internet
Citeer
 
 
0 #37 Rhinerite 16-06-2020 01:27
Acquistare Cialis On Line buy cialis pro: https://agenericcialise.com/ Cialis V Levitra can you buy cialis online Cialis viagra levitra kaufen rezeptfrei
Citeer
 
 
0 #36 b olijnyk 2  sterren 08-09-2016 09:12
hoe zit het met eindjaarafrekening normaal in jullie nu is het september en nog niks
Citeer
 
 
+5 #35 b olijnyk 2  sterren 08-09-2016 09:09
nog steeds geen eindafrekening van afgelopen jaar gehad
Citeer
 
 
+1 #34 ine scholten 2  sterren 01-03-2016 23:58
hallo,
ik was 3 jr geleden net overgestapt naar Essent, toen electrabel me belde en een voorstel deed.
Mijn contract met essent zou gewoon doorlopen en zij zouden aan het eind van het contract een nieuw contract aanbieden met absoluut laagste prijzen.
Tegen de tijd van afloop zouden ze me een contract aanbieden , waar ik dan nog niet aan vast zou zitten, met bedenktijd dus.
Vorige week belt er iemand van Engie... bleek dus voorheen electrabel en zette me voor het blok, dat ik NU een contract met hen zou hebben.Ik heb direkt aangegeven dat ik geen contract wil.

1. ik heb helemaal nooit iets met Engie afgesproken
2. ik heb helemaal nooit een contract gekregen, niet schriftelijk, niet per email
3.ik heb altijd 14 dagen bedenktijd
4. ik heb vandaag een mail ontvangen met de vraag mijn meterstanden door te geven
Citeer
 
 
-1 #33 ben oud 1  sterren 26-01-2016 08:24
Wat een spijt dat wij via eigen huis overgestapt zijn naar electrabel.
Door een stilstand van de meter worden wij voor extreem hoge
energiekosten aangeslagen. Ondanks al meer dan een half jaar
klagen dat het niet klopt (wij hebben inmiddels dubbel glas en de
muren geisoleerd. Nieuwe ketel enz. )Ook sinds de nieuwe meter
blijkt ons energie verbruik duidelijk lager. De door eletrabel
met een natte vinger geschatte energie slaat nergens op.
Wachten nog steeds met spanning op een eerlijke verrekening!!!!!!!!!
Citeer
 
 
0 #32 Klaas de Boer 2  sterren 16-09-2015 14:14
Electrabel is klantonvriendelijk. Zij hebben hun zaken niet op orde en communiceren slecht. Het duurt lang voordat zij terugbetalen op voorschotten en als zij moeten innen sturen ze de ene dreigbrief na de andere. Bedenk voordat je met hen in zee gaat.
Citeer
 

Totaalbeoordeling leverancier:

  • 2.56 / 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Op basis van 45 ervaringen

Plaats ervaring

Algemene ervaring:
  • Standaard 2.5/5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Beveiligingscode
Vernieuwen